KOZMETIKA
MODA
POKLONI
PARFEMI

Cvijetne kombinacije za svaki dan


Cvijetne odjevne kombinacije su ženstvene i romantične. Možete da ih nosite svakodnevno, bilo da šetate po gradu sa prijatejicama, odlazite na posao ili se spremate za noćni izlazak.

Odaberite ljetnu pamučnu haljinu sa cvijetnim uzorkom i obucite mali žuti džemper od pamuka. Dodajte ovoj kombinaciji zanimljivu narukvicu i sigurno ćete izgledati neodoljivo.

Za šetnju po gradu sa prijateljicama odaberite pamučnu haljinu sa cvijetnim uzorkom i obujte udobne sandale. Ako više volite farmerke onda je za vas idealna kombinacija farmerke sa tunikom sa sitnim cvijetnim uzorkom. Svemu tome dodajte udobne sandale i mali cvijetni šešir koji će upotpuniti vašu kombinaciju.

Ne morate uvijek da budete u istim bojama. Za promjenu odaberite zelene farmerke, majicu sa cvijetnim uzorkom, sandale sa platfrmom i zanimljivi šeširić.

Ukoliko želite da izgledate elegantno za vas su idealne lanene hlače i pamučni džemperčić sa cvijetnim dezenom. Ovu kombinaciju dopunite espadrilama i spremni ste za pokret.

Želite  da izgledate jednostavno, ali ipak dotjerano, onda je za vas idealna jednostavna pamučna haljinica kojoj možete da dodate neki nakit i pletenu torbicu jarke boje.

Safa Filipović
 

Da bi mogli dodati vašu shopping preporuku morate se registrovati i prijavti.
Proizvodi koji bi vas zanimali
 
 
 
Pošalji prijatelju
 
 
 
Postavi komentar
 
 
 
Komentari (0)
 
Vaše ime:
Vaša e-mail adresa:
E-mail prijatelja: 
Vaše ime:
Vaša e-mail adresa:
Naslov poruke:
Poruka:Upiši kod:
TAGOVI
MOJI TAGOVI
Safet Sušić Lupita Nyong
Copyright © 2010 Sva prava pridržana