FAQ FAQ  Pretraga foruma   Kalendar   Registruj se Registruj se  Logiraj se Logiraj se

Čaj za mršavljenje

Odgovori Odgovori Strana  <12
Autor
  Tema Traži Tema Traži  Tema opcije Tema opcije
Medeja Vidi Drop Down
Moderator
Moderator

Pridružio se: 08.Sep.2009
Online status: Offline
  Citiraj Medeja Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 16.Jun.2010 u 23:39
Ne vjerujem u mršanje sa čajevima, samo dobra volja i puno vježbe mogu pomoći da se izgube kilogrami
Na vrh
tara Vidi Drop Down
Šutljivica
Šutljivica

Pridružio se: 11.Jun.2010
  Citiraj tara Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 17.Jun.2010 u 09:20
Originalno postavljeno od anelie

koji zeleni caj uzimas?gdje kupujes koja je cijena..ja vidjam samo ove u filter vrecicama,svi znamo da to i nisu cajevi...u rinfuzi su najbolji..
Nista ti nece znaciti naziv caja, jer ne zivim u Sarajevu tako i da ga i nekupujem tu,ali primjetila sam da u Sa imaju posebne prodavnice sa cajevima tako da tu mozes kupiti cisti zeleni caj u gramima...:%20yes%20:
Na vrh
Estrella_Serna Vidi Drop Down
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21.Jun.2010
  Citiraj Estrella_Serna Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 21.Jun.2010 u 22:17
Ja koristim Pharmamedov Slim Fit.. efikasan je, ali iskreno, izaziva proljev samo 6 sati nakon uzimanja.. ako zelis da ga koristis, niposto ga ne pij pred neki izlazak.. to samo ako si u kuci :%20cool%20:
Na vrh
Matou_ Vidi Drop Down
Coolerica
Coolerica

Pridružio se: 18.Nov.2008
  Citiraj Matou_ Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 02.Jul.2010 u 10:22
Originalno postavljeno od Estrella_Serna

Ja koristim Pharmamedov Slim Fit.. efikasan je, ali iskreno, izaziva proljev samo 6 sati nakon uzimanja.. ako zelis da ga koristis, niposto ga ne pij pred neki izlazak.. to samo ako si u kuci :%20cool%20:

hmm... je li te zaboli stomak od njega? Mislis li da skodi zdravlju?
Na vrh
Estrella_Serna Vidi Drop Down
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21.Jun.2010
  Citiraj Estrella_Serna Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 02.Jul.2010 u 19:49
Originalno postavljeno od Matou_

Originalno postavljeno od Estrella_Serna

hmm... je li te zaboli stomak od njega? Mislis li da skodi zdravlju?

zaboli prije nego sto moras na zahod :%20stidan%20: Ne vjerujem da skodi, jer je ono, na prirodnoj bazi, cijedi se dakle.. samo se ne treba konstantno mjesecima piti.. par mjeseci se pije, pa onda pauza mozda mjesec, pa onda nastaviti.. da ne iscrpi organizam :%20extra%20:
Na vrh
jutro Vidi Drop Down
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30.Jul.2010
  Citiraj jutro Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 30.Jul.2010 u 09:38
Probala Slim i Fit i nije mi izazivao proliv, valjda je to do organizma :) Zeleni caj je svakako preporucljiv htjeli smrsati ili ne. jako pozitivno djeluje na organizam. neki cak tvrde da produzava zivot ako ga pijete svaki dan. dovoljna je jedna do dvije solje dnevno.
mislim da je to kod cajeva vrlo jednostavno, oni su put da unesete vise tecnosti u organizam, pa tako i manje hrane, usput da vjezbate, da se vise krecete i eto ga.
mogu vam prenijeti iskustva nekih osoba koje su smrsale ali zahvaljujuci svojoj volji i naravno nalazeci put koji njima odgovara a ne pridrzavajuci se nekih ustaljenih dijeta kojim nas bombarduju.
npr. zena je izbacila slatkise, druga hljeb, treca je pocela da se krece vise i unosi tekucinu.
mislim da je najbolje da svako vidi sta je to sto mu stvara gojaznost. ja npr. volim slatkise. redovno vjezbam, ne jedem kasno, pijem puno vode jer mi organizam to trazi, u posljednje vrijeme cim se ustanem popijem 3 case tople vode i nakon toga ne jedem nista sat vremena. to je dobro za detoksikaciju pa eto.
svejedno imam viska 3 kg. znam sta trebam / izbaciti slatko. a to mi dodje ko ovisnost, ma volim miris slatkisa:%20happy%20:i znam da treba malo volje i znam da cu to odraditi, samo ne znam kad cu hehehee
salu na stranu, poslusajte svoj organizam, ako treba pisite sedam dana sve sta jedete,poslije svakog grickanja, pa cete lakse vidjeti sta da izbacite. neko grickalice, neko slatkise, neko hljeb, neko masno, itd.
neko treba vise unositi vode, kretati se, uglavno, kad krenete mrsati, pocnite i vjezbati kako bi se tijelo zateglo.
pozz
Na vrh
 Odgovori Odgovori Strana  <12

Forum Jump Forum dozvole Vidi Drop Down

Stranica je kreirana za 0.141 sekundi.