FAQ FAQ  Pretraga foruma   Kalendar   Registruj se Registruj se  Logiraj se Logiraj se

Ljubav preko neta ili posrednika

Odgovori Odgovori Strana  <123
Autor
  Tema Traži Tema Traži  Tema opcije Tema opcije
meme Vidi Drop Down
Brbljivica
Brbljivica

Pridružio se: 25.Feb.2009
Online status: Offline
  Citiraj meme Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 04.Mar.2009 u 19:42
ma ja sam se bila totalno zaljubila u momka preko neta iz travnika je bio
dan danas mi taj travnik drag nije zbog grada nego zbog njega :%20cmok%20:
Na vrh
pilence Vidi Drop Down
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17.Jun.2009
  Citiraj pilence Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 18.Jun.2009 u 17:45
 Desava se da se ljudi tako upoznaju i ostanu skupa i mozda i ima u tome nesto interesantno ali ja sam ipak pristalica onog: prvo vidi, upoznaj...Jer kad nekoga upoznam preko neta ( a to se rijetko desava ), i nemam neku extra sliku o toj osobi a pogotovo da tako nekoga zavolim ali opet kazem, danas je sve moguce:%20yes%20:. Ja sam imala taj peh da moj bivsi upozna sadasnju svoju dragu preko neta :%20agresivan%20:.
Pilence moje malo :)
Na vrh
Siba Vidi Drop Down
Brbljivica
Brbljivica
Iskrena

Pridružio se: 27.Dec.2008
  Citiraj Siba Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 08.Jun.2010 u 14:52
Originalno postavljeno od saly

sad je gotovo,sto sam upoznavala upoznavala , sad me to ni ne zanima al mislim da je bolje uzivo upoznati, onako volim da vidim izraz lica kada sa nekim razgovaram jer iz neverbalne komunikacije se moze dosta toga otkriti,a ono preko neta nista ne vidim,al je cinjenica da ima dosta veza koje su pocele bas na taj nacin.

dobo si saly ovo izrekla, neko da mi priča i laže a ja da ne vidim to u njegovom izrazu lica i u sjaju očiju tog lažova...mogu slobodno reći da su mnoge žene prevarene u pravom susretu i u dugim vezama a kamoli preko interneta, al eto drago mi je čuti i to da postoji kao u naše lady
Vaša sreća je i moja, zato podjelimo tugu da nam bude lakša
Na vrh
Beba_88 Vidi Drop Down
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17.Feb.2010
  Citiraj Beba_88 Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 29.Jul.2010 u 18:48
Ja sam svog dečka upoznala preko neta, tačnije  fejsbuka. Dopali se jedno drugom preko slika, dopisivali se samo jedno veče, sutradan se našli na kafi. Mogu reći da je to bila ljubav na prvi pogled :):%20stidan%20: Od tada smo u sretnoj vezi već godinu i po. Mislim da su danas najčešća ta upoznavanja preko neta, po meni nešto sasvim OK :%20extra%20:  Živio internet :%20extra%20::%20kez%20:
:%20love%20:
Na vrh
 Odgovori Odgovori Strana  <123

Forum Jump Forum dozvole Vidi Drop Down

Stranica je kreirana za 0.154 sekundi.