Ljubav preko neta ili posrednika |
Odgovori
|
Strana <123 |
| Autor | |
meme
Brbljivica Pridružio se: 25.Feb.2009 Lokacija: Sweden Online status: Offline Poruke: 1893 |
Citiraj Odgovori
Postavljeno: 04.Mar.2009 u 19:42 |
|
ma ja sam se bila totalno zaljubila u momka preko neta iz travnika je bio
dan danas mi taj travnik drag nije zbog grada nego zbog njega
|
|
![]() |
|
pilence
Početnik Pridružio se: 17.Jun.2009 Lokacija: Bosna i Hercegovina Online status: Offline Poruke: 4 |
Citiraj Odgovori
Postavljeno: 18.Jun.2009 u 17:45 |
|
Desava se da se ljudi tako upoznaju i ostanu skupa i mozda i ima u tome nesto interesantno ali ja sam ipak pristalica onog: prvo vidi, upoznaj...Jer kad nekoga upoznam preko neta ( a to se rijetko desava ), i nemam neku extra sliku o toj osobi a pogotovo da tako nekoga zavolim ali opet kazem, danas je sve moguce
. Ja sam imala taj peh da moj bivsi upozna sadasnju svoju dragu preko neta .
|
|
|
Pilence moje malo :)
|
|
![]() |
|
Siba
Brbljivica Iskrena Pridružio se: 27.Dec.2008 Lokacija: Bosna i Hercegovina Online status: Offline Poruke: 1663 |
Citiraj Odgovori
Postavljeno: 08.Jun.2010 u 14:52 |
dobo si saly ovo izrekla, neko da mi priča i laže a ja da ne vidim to u njegovom izrazu lica i u sjaju očiju tog lažova...mogu slobodno reći da su mnoge žene prevarene u pravom susretu i u dugim vezama a kamoli preko interneta, al eto drago mi je čuti i to da postoji kao u naše lady
|
|
|
Vaša sreća je i moja, zato podjelimo tugu da nam bude lakša
|
|
![]() |
|
Beba_88
Početnik Pridružio se: 17.Feb.2010 Lokacija: Bosna i Hercegovina Online status: Offline Poruke: 15 |
Citiraj Odgovori
Postavljeno: 29.Jul.2010 u 18:48 |
|
Ja sam svog dečka upoznala preko neta, tačnije fejsbuka. Dopali se jedno drugom preko slika, dopisivali se samo jedno veče, sutradan se našli na kafi. Mogu reći da je to bila ljubav na prvi pogled :)
Od tada smo u sretnoj vezi već godinu i po. Mislim da su danas najčešća ta upoznavanja preko neta, po meni nešto sasvim OK Živio internet ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Strana <123 |
| Forum Jump | Forum dozvole ![]() Vi ne možete kreirati nove teme u forumu Vi ne možete odgovarati na teme u forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke Vi ne možete prepravljati Vaše poruke Vi ne možete kreirati glasanja u forumu Vi ne možete glasati u postojećim |