FAQ FAQ  Pretraga foruma   Kalendar   Registruj se Registruj se  Logiraj se Logiraj se

Šta pokloniti partneru

Odgovori Odgovori Strana  <12
Autor
  Tema Traži Tema Traži  Tema opcije Tema opcije
Lady Vidi Drop Down
Brbljivica
Brbljivica
Spam killer

Pridružio se: 15.Maj.2008
Online status: Offline
  Citiraj Lady Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 13.Sep.2008 u 23:24
ma ta je opcija za rezerve :%20kez%20: volim da ga necim iznenadim... samo sto sad nemam ideju cime :%20nesiguran%20:
Be yourself..
Na vrh
slatkica Vidi Drop Down
Brbljivica
Brbljivica
Sex masina

Pridružio se: 23.Maj.2008
  Citiraj slatkica Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 14.Sep.2008 u 18:10
kladim se da ces ti nesto vec smisliti...pa ipak,ti ga najbolje poznajes... :%20mig%20:
You don`t have to love me,you don`t even have to like me,but you will respect me,`cause I`m BOSS!!!
Na vrh
Svjetlo Vidi Drop Down
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26.Mar.2010
  Citiraj Svjetlo Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 26.Mar.2010 u 17:01
:%20bye%20:
Na vrh
Beba_88 Vidi Drop Down
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17.Feb.2010
  Citiraj Beba_88 Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 29.Jul.2010 u 18:56
Ja sam prošle godine svom dečku htjela da kupim sat za rođendan, i onda su mi svi govorili kako ne valja dečku sat kupovati, kao posvađat ćemo se, prekid i sl :D tako da su me odgovorili od toga i lijepo sam dragog pod rukicu i da bira šta će... Kupila neku duksericu i parfem...  Njima je baš baš teško naći pravi poklon, tako da ove godine ni ja pojma nemam šta ću... 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Strana  <12

Forum Jump Forum dozvole Vidi Drop Down

Stranica je kreirana za 0.125 sekundi.