Šta pokloniti partneru |
Odgovori
|
Strana <12 |
| Autor | |
Lady
Brbljivica
Spam killer Pridružio se: 15.Maj.2008 Lokacija: Bosna i Hercegovina Online status: Offline Poruke: 963 |
Citiraj Odgovori
Postavljeno: 13.Sep.2008 u 23:24 |
|
ma ta je opcija za rezerve
volim da ga necim iznenadim... samo sto sad nemam ideju cime
|
|
|
Be yourself..
|
|
![]() |
|
slatkica
Brbljivica Sex masina Pridružio se: 23.Maj.2008 Lokacija: Bosna i Hercegovina Online status: Offline Poruke: 559 |
Citiraj Odgovori
Postavljeno: 14.Sep.2008 u 18:10 |
|
kladim se da ces ti nesto vec smisliti...pa ipak,ti ga najbolje poznajes...
|
|
|
You don`t have to love me,you don`t even have to like me,but you will respect me,`cause I`m BOSS!!!
|
|
![]() |
|
Svjetlo
Početnik Pridružio se: 26.Mar.2010 Online status: Offline Poruke: 3 |
Citiraj Odgovori
Postavljeno: 26.Mar.2010 u 17:01 |
![]() |
|
![]() |
|
Beba_88
Početnik Pridružio se: 17.Feb.2010 Lokacija: Bosna i Hercegovina Online status: Offline Poruke: 15 |
Citiraj Odgovori
Postavljeno: 29.Jul.2010 u 18:56 |
|
Ja sam prošle godine svom dečku htjela da kupim sat za rođendan, i onda su mi svi govorili kako ne valja dečku sat kupovati, kao posvađat ćemo se, prekid i sl :D tako da su me odgovorili od toga i lijepo sam dragog pod rukicu i da bira šta će... Kupila neku duksericu i parfem... Njima je baš baš teško naći pravi poklon, tako da ove godine ni ja pojma nemam šta ću...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Strana <12 |
| Forum Jump | Forum dozvole ![]() Vi ne možete kreirati nove teme u forumu Vi ne možete odgovarati na teme u forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke Vi ne možete prepravljati Vaše poruke Vi ne možete kreirati glasanja u forumu Vi ne možete glasati u postojećim |