FAQ FAQ  Pretraga foruma   Kalendar   Registruj se Registruj se  Logiraj se Logiraj se

GARNIER - Brini o sebi!

Odgovori Odgovori Strana  <1 11121314>
Autor
  Tema Traži Tema Traži  Tema opcije Tema opcije
piskaralo_22 Vidi Drop Down
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07.Jul.2010
Online status: Offline
  Citiraj piskaralo_22 Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 28.Jul.2010 u 18:02
Eh ovako, obecala sam javiti kakav je sampon kad probam. Probala - super je. Imam dugu i kovrčavu kosu. Stalno koristim gelove, pjene, lakove za kosu...pa je perem svaki drugi dan. Ovaj sampon mi je skroz OK, odlicno mirise, pjeni super, i nekako je gust. Ne treba mi puna saka sampona, da bih imala pjene. Ma meni je odlican, lijepo miriski, pjeni, a i cijena mi je fenomenalna.

P.S. jao, ovako kad pogledam, nema sta nemam od Garniera.. cak se i farbam njihovim farbama...:%20stidan%20:  Pretjerujem, zaista! :%20cool%20:
Na vrh
Flower85 Vidi Drop Down
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12.Jul.2010
  Citiraj Flower85 Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 29.Jul.2010 u 13:16
Ako si zadovoljna njihovim proizvodima, nema razloga za zabrinutost... :-))))))))))) Ono što mene zanima je da li si ikad prije koristila Fructis, odnosno možeš li mi malo uporediti ta dva šampona... Meni je Fructis omiljeni šampon, baš ga dugo koristim i ne bih ga mijenjala  osim ako ovaj nije još bolji... Koristim Fructis šampon, regenerator, masku, a čak i onu masku u tubi (ne znam tačno kako se zove, znam da je neka fora da djeluje za nekoliko sekundi...), odnedavno imam i gel, a moja seka je kupila Šampon od bambusa, nisam ga probala, ali ona ga jako hvali i zadovoljna je. Čak joj je otklonio i perut... :-)))

To su samo preparati za kosu, o ostalima neću ni pričati... :D Pa misliš li da ja pretjerujem? :-)))))) Stiglo nam je sunce, pa odoh sad na jedan :%20sladoled%20:

P.S. Zavidim ti na dugoj i kovrčavoj kosi... :-D
Na vrh
Početnik
Početnik

Citiraj piskaralo_22 Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 29.Jul.2010 u 15:35
Nisam koristila Fructis..tak da ti ne mogu uporedit. Mogu ti jedino uporediti Niveine sampone sa ovim Garnierovim. ( Posto je Nivea "najbolja" i svi prvo za njom posegnu na polici ) Iskreno, razocarala sam se u Niveu, što se sampona tiče. Cijenu su napucali, i misle da su glavni. Ovaj sampon puno jeftiniji, a 3x bolji. Niveini nemaju nikakvog efekta. Mozda one maske i djeluju, al samponi su nigdje veze! :%20lud%20: Niveini npr. ne pjene puno, tecni su nekakvi, i kosa "škripi",kao da sam je sapunom oprala! :%20kez%20:
A posto imam dugu i "zeznutu" kosu, najgore mi je raščešljavanje. Mogu ti reci, da poslije ovog Garnierovog sam se počešljala od prve! To mi je uvijek muka bila..a od sada vise nece biti. Meni se svida skroz sampon, i mogu ga samo dalje preporuciti.

Eto, nadam se da sam makar malo pomogla...uzivaj u    :%20sladoled%20:

:%20hekla%20:
Na vrh
Andy Vidi Drop Down
Šutljivica
Šutljivica

Pridružio se: 03.Dec.2009
  Citiraj Andy Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 29.Jul.2010 u 21:36
kupila sam fructis masku i sva saaaam :%20yea%20:  zaista je fenomeeeeeeenalnaaa...cesljanje poslije pranja je kao s pjesmom.....yup yup yuuupiiiiiiii :))))
Na vrh
Flower85 Vidi Drop Down
Početnik
Početnik

Citiraj Flower85 Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 30.Jul.2010 u 11:18
Ja sam isto upala u zamku i kupila Nivein šampon i regenerator sa ekstraktima kakaa za smeđu kosu... Možda ću biti pregruba, ali šampon je poslužio za pranje nekih stvarčica, a regenerator umjesto gela za brijanje... I tu se stvarno pokazao fenomenalnim, noge su super glatke poslije brijanja, za razliku od kose nakon  pranja....:%20stidan%20:

Stvarno sam grozna, ali možda uopšte nije do šampona, možda jednostavno ne odgovara mojoj kosi... :-)))) Ovim sam stvarno baš zadovoljna, ali planiram kasnije prosetati do DM-a i kupiti ovaj novi za suhu kosu, nadam se da ce mi odgovarati i da ce pripremiti moju kosu za more, sunce i sve ostale oblike unistavanja koje joj slijede u narednom periodu... :%20cool%20:

Andy, znam da ti se osjecaj svidja, kao da si dosla od frizerke, kosa je mekana, lijepa i mirisiiiiiiiiiii... Ali ne petjeruj s maskom, moras je koristiti umjereno da ti se kosa ne bi zasitila...

Pozzic za sve forumasice, uzivajte mi u petku i provedite lijep vikend! :%20love%20:
Na vrh
hottie Vidi Drop Down
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20.Jul.2010
  Citiraj hottie Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 02.Avg.2010 u 13:20
Haj svima,
probala sam i ja Garnierovu masku za kosu i moram reci da sam prilicno zadovoljna...kosa mi je nekako meksa i imam dojam "zivlja". Kako imam masnu kosu, ova maska me oporavila...i ostajem do daljnjeg uz nju...hehehe..)))
Na vrh
Početnik
Početnik

Citiraj piskaralo_22 Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 04.Avg.2010 u 12:38
Cure, jel ima Garnierova maska za suhu i ostecenu kosu? Nesto nisam upucena..ako netko zna..neka javi ili preporuci, pa da  isprobam..zlo mi je od zamrsene kose i ispucanih vrhova...:%20tuzan%20:

Pozz:%20bye%20:
Na vrh
Medeja Vidi Drop Down
Moderator
Moderator

Pridružio se: 08.Sep.2009
  Citiraj Medeja Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 09.Avg.2010 u 12:21
Drage moje forumašice,

objavljena je recenzija za Garnier Color & Shine farbe za kosu, i to šesta po redu.

http://www.ljepota.ba/detaljnije.asp?id=9052&naslov=Probali+smo+za+vas+Garnier+Color+%26+Shine+farbe+za+kosu

Komentari, savjeti, pohvale, kritike...

Na vrh
Flower85 Vidi Drop Down
Početnik
Početnik

Citiraj Flower85 Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 09.Avg.2010 u 12:37
Bez amonijaka??? :%20extra%20: Nevjerovatno.... Je li iko probao, kolika je cijena? 
Na vrh
Jessica Vidi Drop Down
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22.Maj.2008
  Citiraj Jessica Citiraj  OdgovoriOdgovori Direktni link ka ovoj poruci Postavljeno: 09.Avg.2010 u 12:39
Probala i koristila vise puta. Sve u svemu prezadovoljna sam, jer, opet, kao i svi Garnierovi proizvodi koje upotrebljavam, odisu nenapadnoscu i prirodnom notom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Strana  <1 11121314>

Forum Jump Forum dozvole Vidi Drop Down

Stranica je kreirana za 0.125 sekundi.